Articles Posted in the " Iliaz Bobaj " Category

  • Intervistë me shkrimtarin, poetin, përkthyesin e shquar, Iliaz Bobaj

      Intervistojë : Beqir SINA nga Tirana Me shkrimtarin, poetin, përkthyesin e shquar dhe aktivistin e Komunitetit Shqiptar në Greqi z.Iliaz Bobaj, rastësia e solli të takoheshim, në një ditë vere, ku tryeza e pritjes së ngrohtë dhe mjaft miqësore, me “titullin” për “Një kafe” si i themi ne shqiptarët, ishte në Qendrën NACIONAL, në […]