Articles Posted in the " Iber Hoti " Category

 • TAKIMI i PLAVË-GUCISË

  Më 1 gusht 2019, ora 10.00 deri 11.00, te Bar-Restorant “Krojet” në Vuthaj, do të organizohet “Takimi i Plavë- Gucisë”, që po vjen pas “Takimit të Tiranës” dhe “Takimit të Gjakovës”. Në këtë event do të ketë: Fjalë Rasti. Përshendetje. Ndarje e Mirënjohjeve… Këngë e recitime. Etj. Përurimi i librit poetik “Për Ty, Plavë-Guci” (Nga […]


 • Kryetari i KKSh-së Faik Nika viziton Luginën e Preshevës

  Të premten, më datë 15.02.2019,  kryetari i Këshillit Kombëtar të Shqiptarëve në Mal të Zi z. Faik Nika, nënkryetari z. Iber Hoti dhe anëtari i Këshillit z. Tahir Tahiri, zhvilluan takim pune me kryetarin e Këshillit Kombëtar të Shqiptarëve në Serbi z. Ragmi Mustafën dhe bashkëpunëtorët e tij. Takimi u mbajt në Luginë të Preshevës, […]


 • DPS nuk garon për KKSh-në, e fitojnë Forca dhe ASh

  Në Ulqin kësaj të diele u mbajt Kuvendi i elektorëve i Këshillit Kombetar të Shqiptarëve në Mal të Zi. Nga 177 elektorë sa ishin morën pjesë plot 158 të cilët garonin për 15 vende. Vendet tjera ishin të rezervuar në bazë të funksioneve si psë shembull për deputet shiptarë në Parlamentin e Malit të Zi, […]


 • Forca, UDSH dhe ASH dorëzojnë listën, ja të gjithë emrat

  Koalicioni i përbërë nga subjektet politike Forca – UDSH – ASh ka dorëzuar pranë Komisionit republikan listën zgjedhore për zgjedhjet parlamentare të tetorit. Më poshtë mund të shikoni të gjithë emrat që gjenden në këtë listë. Nr Emri Mbiemri Profesioni 1 Genci Nimanbegu dipl. ecc 2 Mehmed Zenka politolog 3 Nik Gjeloshaj profesor 4 Vjolca […]