Articles Posted in the " iACT " Category
 • Dita e parë e Kampit veror për lidership

  Kampi veror për lidership, organizuar nga OJQ iACT (Unë veproj) në bashkëpunim me organizatën Leap4Change nga SHBA, filloi me sukses sot në Bibliotekën e Ulqinit. Me shumë entuziasëm dhe interes për të përftuar njohuri të reja, pjesëmarrësit sfiduan temperaturat e larta si dhe u shkëputën nga atmosfera festive, për t’ju bashkëngjitur trajnerës Romy Solomon nga […]


 • Të hënën në Ulqin nis kampi veror për lidership

    Të hënën, më datë 26 qershor, me fillim në ora 9 në Bibliotekën e Ulqinit nis Kampi veror për lidership i organizuar nga OJQ “Unë veproj” (IACT), në bashkëpunim me organizatën LEAP4Change nga SHBA. Leap4Change ka një përvojë të gjatë trajnimesh në 4 kontinente, lidhur me forcimin dhe zhvillimin e potencialeve të të rinjve. […]


 • “Seanema” sjell kinemanë solare në Ulqin

  Podgoricë, 8 shtator 2016 – U zhvillua sot konferenca e parë për shtyp e Festivalit të filmit “Seanema”, në bashkëpunim me Ambasadën Amerikane, te “Këndi amerikan” (“American Corner”) në Podgoricë. Konferencën për shtyp e hapi z. Bix Aliu, Zëvendës Ambasador i Shteteve të Bashkuara të Amerikës i cili nënvizoi që projekti i kinemasë pranë detit […]


 • Edhe këtë vit Seanema Film Festival në Ulqin – Ja detajet

  Ulqin, 20 gusht 2016 – Seanema Film Festival vjen këtë vit me edicionin e saj të dytë, në datat 15-18 shtator. Ky festival, i realizuar për here të parë në shtator 2015 nga shoqata jofitimprurëse “iACT” (“Unë veproj”), po kthehet tashmë në një ngjarje me interes të veçantë për qytetin e Ulqinit. Festivali i Filmit […]