Articles Posted in the " hana " Category

  • “Hana”, romani i ri i shkrimtarit Asllan Bisha

    Shkrimtari Asllan Bisha ka ardhur ditëve të fundit para lexuesit me romanin e tij të pestë, të cilin e ka titulluar “Hana”. Edhe në këtë roman autori, proza e të cilit shquhet për stilin e rrjedhshëm dhe të drejtpërdrejtë,  trajton ngjarje nga vetë jeta dhe rrethi ku jeton, ku ai e gjen brumin për veprat […]