Articles Posted in the " Hadixha Gjoni " Category

 • Nënshkruhet vendimi për shpalljen e parkut të natyrës ”Kriporja e Ulqinit”

  NË PREZENCËN E AMBASADORËVE TË BRITANISË SË MADHE DHE GJERMANISË, FIRMOSET VENDIMI HISTORIK PËR SHPALLJEN E PARKUT TË NATYRËS „KRIPORJA E ULQINIT” Sot, në prezencën e nënkryetarit të Kuvendit të Malit të Zi Genc Nimanbegut, ministrit të Ministrisë së Zhvillimit të Qëndrueshëm Pavlle Radulloviq, shkëlqesisë së saj ambasadores së Britanisë së Madhe në Mal të […] • Shkolla e mesme e kombinuar ”Vëllazërim –Bashkim” binjakëzohet me shkollën në Stamboll

  Sot, Kryetari i Ulqinit Loro Nrekiq dhe nënkryetarja Hadixha Gjoni  pritën  delegacionin e shkollës Melahat Akkutlu-Anadolu Lisesi  të disktriktit Kadikoz nga Stambolli. Në kët takim merrnin pjesë edhe Drejtori i Shkollës së mesme të kombinuar ”Vëllazërim-Bashkim” Husein Katana dhe nëndrejtoresha  Majlinda Duraku, mësohet nga Komuna e Ulqini, transmeton Ulqini Online. Nesër ndërmjet dy shkollave  pritet  […]


 • Bllokadë llogarisë së Komunës së Ulqinit? – Gjoni replikon me Mugoshën

  Drejtori i Drejtorisë tatimore, Miomir M. Mugosha, para disa ditëve në një intervistë të tij dhënë TV Vijesti tha se komunës së Ulqinit mund ti bllokohet llogaria bankare  për shkak të pagesës së parregullt të taksave dhe kontributeve. Situatë edhe më e rëndë sa i përket kësaj çështjeje është edhe në ndërmarrjet publike, të cilave […]


 • Të promovojmë trashëgiminë kulturore

  Kryetari i Ulqinit Loro Nrekiqi dhe nënkryetarja Hadixha Gjoni pritën një delegacion nga vise të ndryshme të regjionit të shoqëruar nga afaristë të njohur të Ulqinit. Në takim përfaqësuesit nga Mostari, Tirana, Gjirokastra dhe Ulqini prezantuan mundësitë e bashkëpunimit, veçmas në planin e organizimit të Panaireve të artizanateve që kanë për qëllim ruajtjen dhe promovimi […]

 • Komuna e Ulqinit e vendosur të luftojë korrupcionin

  Nënkryetarët e Komunës së Ulqinit Hadixha Gjoni dhe Vaso Radoviq morën pjesë të martën në tryezën e rrumbullakët në temën “Ulqini kundër korrupsionit”, mësohet nga një kumtesë për opinion nga zyra e kabinetit të Komunës së Ulqinit. Në këtë tubim u prezantuan rezultatet e projektit me të njëjtin titull, të cilin e realizoi OJQ “Ul […]


 • Vizita e Ambasadës Turke dhe TIKA-së në Ulqin

  Sot në Komunë të Ulqinit qendruar për vizitë pune ambasadori i Turqisë në Podgoricë Serhat Galip, koordinatori i Agjencionit Turk për Bashkëpunim Ndërkombëtar dhe Zhvillim – TIKA dhe këshilltarja për ekonomi në Ambasadën Turke Fatma Derja Koç. Ato u pritën nga kryetari i Komunës së Ulqinit Nazif Cungu, kryetari i Kuvendit Komunal Loro Nrekiqi dhe […]