Articles Posted in the " Genci Nimanbegu " Category • Ambasadorja e SHBA-ve interesohet për Kriporen e Ulqinit, takon Nimanbegun

  Nënkryetari i kuvendit të Malit të Zi, Genci Nimanbegu pranoi sot ambasadoren e SHBA-ve në MZ, SHS Judy Rising Reinke dhe në atmosferën miqësore shkëmbyen mendimet dhe informata mbi situatën politike në Mal të Zi, në shtetet e rajonit, si dhe mbi përparimin e Malit të Zi në negociatat për integrimin në BE. Nënkryetari Nimanbegu […]


 • “Dënimi i krimit është kusht për përparim”

  Dënoj më së ashpri dhe me indinjatë të thellë aktet fashiste ndaj familjes së Igor Tomkiqit nga Berana, faji i vetëm i të cilëve është përkatësia e tyre kombëtare – kroate. Ne si përfaqësues të popujve pakicë në Mal të Zi ndjejmë edhe më thellë çdo akt diskriminimi, e posaçërisht aktet e dhunës barbare kundër […]
 • Nimanbegu u takua me liderë e veprimtarë shqiptarë në Nju Jork

  Nënkryetari i Parlamentit të Malit të Zi, Genci Nimanbegu, u takua me lider e veprimtar shqiptar në Nju Jork Nga Beqir SINA – New YorkNë mjediset e lokalit “Battery Parks” takim me Kryetarin e Këshillit Shqiptar Amerikan, z. Haxhi Dauti, avokatin e njohur Sabri Gjoni dhe biznesmenin e suksesshëm z. Paul Nicaj NEW YORK CITY […]


 • Nika me bashkëpunëtorë takohet me përfaqësuesit e Këshillit të Evropës

  Takim me përfaqësuesit e Këshillit të Evropës në lidhje me Konventën Kuadër për Ruajtjen e Pakicave Kombëtare Të enjten, më 29.11.2018  në Ulqin, kryetari i Këshillit Kombëtar të Shqiptarëve në Mal të Zi  Faik Nika dhe anëtarët e Këshillit Genci Nimanbegu, Ilir Çapuni, Ruzhdi Lluka dhe Adriana Hoxha u takuan me përfaqësuesit e Këshillit të […] • Camaj e Gjeka refuzojnë ftesën e Nimanbegut

  Lidhja Demokratike Shqiptare dhe Partia Demokratike, përmes një shkrese publike iu përgjigjen deputetit të Koalicionit Shqiptarë të Vendosur (Forca, UDSH, ASH), Genci Nimanbegut, në ftesën për të biseduar lidhur me ligjin zgjedhor. Nga një fotografi mund të shihet se pjesmarrës në këtë takim ishin Mehmet Zenka nga UDSH, Nik Gjeloshaj nga ASH, Saubih Mehmeti nga […]