Articles Posted in the " Genc Prelvukaj " Category

  • Genc Prelvukaj dhe ”Lule e Bores” (video)

    Me kenaqesine me te madhe ju njoftojme qe sot eshte publikuar kenga “Genc Prelvukaj – Lule e Bores”Ne pershkrimin (Description) e kenges ne platformen Youtube i keni shenimet mbi autoresine Kenga eshte ngarkuar edhe ne platformat tjera dixhitale  Me poshte keni linkun e kenges  https://www.youtube.com/watch?v=L_iPLmcx7bM&list=PLaEIMPwRwR8ZsX91IAWxH0ozsLi0-UmBl&index=2


  • “Dashnia jeme” e Gencit dhe Nrg Band (video)

    Dje në orën 14:00, kemi bërë publikimin e këngës më të re të prodhuar në Black Fish Entertainment ( Sh.P.K. Black Fish ) , të artistëve Genc Prelvukaj dhe Nrg Band në bashkëpunim. Kënga titullohet “Dashnia jeme” dhe tanimë gjendet nëkanalin zyrtar të kompanisë tonë. Teksti është realizuar nga Genc Prelvukaj sikurse edhe muzika në […]