Articles Posted in the " ELEONORA SHATA " Category


  • Kërcënohet Eleonora Shata

    Këshilltarja në Kuvendin Komunal të Ulqinit, Leonora Shata, tha gjatë mbledhjes së Kuvendit, se devastimi i mjedisit dhe pjesëve atraktive të qytetit po vazhdon edhe në Plazh të Madh. Ajo njoftoi për rastin në plazhin “Havana”, ku qiramarrësi po betonon pjesë të caktuara, për çka ajo ka bërë ankesë edhe pranë Ministrisë së zhvillimit të […]
  • Ja emrat e listës së Partisë Demokratike dhe aleateve të saj

    Në zgjedhjet parlamentare në Mal të Zi do të marrë pjesë edhe lista tjetër shqiptare e përbërë nga Partia Demokratike, Iniciativa Qytetare, Lëvizja Perspektiva dhe Lidhja Demokratike në Mal të Zi. Sllogani i kësaj liste do të jetë ”ME NJË QËLLIM”. Ky koalicion mbrëmë ka dorëzuar listën zgjedhore pranë Komisionit Zgjedhor. Lista e plotë e […]