Articles Posted in the " dr rexhep spuzha " Category

  • PUSHO NË PAQE, DOAJEN I PEDIATRISË BASHKËKOHORE

    Dr A. Sulejmani: IN MEMORIAM (Dr Rexhep Spuzha (1947 – 2019) Dr Spuzha, siç e njihnin dhe e thërrisnin popullata e mbarë bregdetit të Malit të Zi dhe më gjërë, papritur na la. Mbeti vepra dhe veprimtaria e tij që, padyshim nuk mund të vdesë ndër breza të tërë. Shërimin që ai iu gjeti mijëra […]