Articles Posted in the " catia e gjelber " Category

  • Çatia e gjelbër, misteri i Stromstadit

    Nga Gladiola Jorbus Është fakt që numrat janë pjesë e pandarë e jetës sonë. Shkenca që merret me studimin e marrëdhënies mistike ndërmjet tyre dhe objekteve fizike a qenieve të gjalla quhet numerologji; një praktikë e njohur te matematikanët e hershëm si Pitagora, por e konsideruar edhe si një pseudoshkencë gjithashtu. Në një qytet të […]