Articles Posted in the " Bledar Kasmi " Category

 • Bledar Kasmi shpallet garuesi më i sukseshëm në Zrenjanin

  Një tjetër vikend i sukseshëm për sportistët e klubit të Taekwondo-së Ulqini Të shtunën me datë 16.03.2019 në Zrenjanin u mbajtë turneu ndërkombëtar në sportin olimpik të Taekwondo-së ZRENJANIN OPEN 2019 ku klubi nga Ulqini arriti të fitojë 11 medalje dhe një trofe. Në këtë aktivitet sportiv u paraqitën 640 garues, 65 klube nga 11 […] • Sukseset për klubin e Taekwondo-së Ulqini në vitin 2018

  Viti 2018 Një vit plotë me suksese për klubin e Taekwondo-së Ulqini. Ekipet e klubit të Taekwondo-së Ulqini sjellin plotë 33 trofe gjatë vitit 2018. Klubi i Taekwondo-së Ulqini gjatë vitit 2018 mori pjesë ne 19 aktivitete sportive duke i sjellë qytetit të Ulqinit 427 medalje dhe 33 trofe. 🏆🥇18 trofe të vendit të parë, […]


 • Sumeja Bisha, Sara Kraja dhe Bledar Kasmi shpallen kampion të Ballkanit

    Një sukses të jashtëzakonshëm kanë arritur sportistët e Klubit të taekvondosë Ulqini të cilët mbronin ngjyrat e reprezentacionit të Malit të Zi në Kampionatit ballakanik të kërij sporti që këto ditë po mbahet në Bukuresht të Rumanisë. Siç tregon trajneri i sportistëve por edhe përzgjedhësi i reprezetnacionit të Malit të Zi Fikret Dushku, Sumeja […]


 • 5 sportistë nga Ulqini në reprezentacionin e Malit të Zi

  Nga datat 13-16.09.2018 në Rumuni në qytetin e Bukureshtit do të mbahet kampionati Ballkanit në sportin e Taekwondo-së. Në këtë kampionatë do të udhëtojë edhe përfaqësuesja e Malit të Zi. Në përzgjedhjen e ekipit të Malit të Zi do të marrin pjesë edhe pesë garuesë nga klubi i Taekwondo-së Ulqini. Garuesit të cilët do ta […]


 • Taekwondo Ulqini kthehet me dy trofe nga Kroacia

  Gjatë vikendit të shtunën dhe të dielën në ishullin e Korçullës në Kroaci u mbajtë turneu ndërkombëtar dy ditorë në sportin olimpik të Taekwondo-së. Në këtë turne u paraqitën afër 400 garues nga 8 vende dhe 30 klube. Ekipi i Taekwondo-së Ulqini u paraqit me 17 garues në të dy diciplinat. Suksesi për ekipin e […]


 • Taekwondo Ulqini kthehet me tre trofe nga Podgorica

  Klubi i Taekwondo-së Ulqini është fitus i kupës së turneut ndërkombëtarë “Podgorica open” për vitin 2018. Sot me datë 29.04.2018 në Podgoricë u mbajtë turneu ndërkombëtarë në sportin olimpik të Taekwondo-së. Në këtë turne u paraqitën afër 400 garues kryesishtë nga vendet e rajonit. Klubi i Taekwondo-së Ulqini u paraqit me 34 garues në të […]


 • Bisha, Mustafa, Kraja dhe Kasmi të artë në Zrenjanin

  Gjatë vikendit me datë 03.03.2018 në Zrenjanin u mbajtë turneu ndërkombëtarë në sportin olimpik të Taekwondo-së. Në këtë aktivitet sportiv morën pjesë afër 600 garues nga 9 vende. Klubi i Taekwondo-së Ulqini u përfaqësu me 6 garues ku të gjithë ishin të suksesshëm. Rezultati për garuesit e Ulqinit ishte: 4 medalje të arta dhe 2 […]


 • Sukses i radhës për klubin taekwondosë nga Ulqini

  Në Sarajevë me datë 16.12.2017 u mbajtë turneu ndërkombëtarë në sportin e Taekwondo-së. Në këtë aktivitet sportiv morën pjesë 730 garues, 61 klube nga 12 vende. Turneu u zhvillua në 8 arena. Klubi i Taekwondo-së Ulqini u paraqit me 17 garues në të dy diciplinat atë të Ndeshjeve dhe Formave. Garuesit e Taekwondo Ulqinit nuk […]


 • Suksese i klubit të taekwondosë Ulqini në Tuz

  Të shtunën dhe të dielën me datë 02-03.12.2017 në Tuz në kuadër të 25 vjetorit të themelimit të klubit të Taekwondo-së Besa nga Tuzi u mbajtë Festivali i 4-të i Taekwondo-së në gjitha diciplinat e sportit të Taekwondo-së dhe ate në pesë diciplina: Dyluftim sportiv, Forma, Demonstrim, Kick dhe Thyerje. Në këtë aktivitet sportivë morën […]