Articles Posted in the " Biblioteka e Qytetit " Category

  • Përurohen dy librat të autorit Ali Gjeçbritaj

    Shoqata e Artistëve dhe Intelektualëve “Art Club” dhe Libraria “Arti”, në bashkëpunim me Bibliotekën e Qytetit – Ulqin do të bëjnë përurimin e librave “Udhëtim në kohë” dhe “Heshtja që flet” të autorit Ali Gjeçbritaj. Përurimi do të bëhete ditën e premte, më 7 dhjetor 2018, ora 18.00, në Bibliotekën e Qytetit – Ulqin.


  • DITA NDËRKOMBËTARE E RINISË SHËNOHET EDHE NË ULQIN

    Në hapësirat e Këndit për të Rinj në Ulqin, OJQ Horizonti i Ri në bashkëpunim me Bibliotekën e Qytetit, organizuan  shënimin e Ditës Ndërkombëtare të Rinisë. Kjo ditë festohet çdo vit më 12 gusht, në bazë të një rezolute të posaçme të Asamblesë së Përgjithshme,  si një mundësi e veçantë për të tërhequr vëmendjen për […]