Articles Posted in the " Bedri Ekezaga " Category
  • ”DËNIMI I DR. NAIL DRAGËS DHE FARSA E “SHTETIT LIGJOR” MALAZEZ!”

    Shkruan Xheladin Zeneli Dënimi me burg me afat prej 6 muajsh i ish drejtorit të Qendrës së Kulturës në Ulqin, Dr. Nail Dragës me akuzën e ” keqpërdorimit të pozitës zyrtare”, është një akt skandaloz për institucionet e ashtuquajtuara të drejtësisë në Mal të Zi, për arsyen e thjeshtë se organet gjygjësore ndjekin penalisht një […]