Articles Posted in the " art klub " Category

  • “Art Club” shënon 29-vjetorin

    Shoqata e Artistëve dhe Intelektualëve “Art Club” do të shënojë 29-vjetorin e themelimit (Ditën e “Art Club”-it). Siç mësohet nga kjo shoqatë, shënimi i këtij përvjetori do të organizohet të premten, më 27 dhjetor 2019, ora 11.00, në Bibliotekën e Qytetit – Ulqin. 


  • “Enigma e Valdanosit”

    Prof. dr. Ruzhdi Ushaku sjell botimin e ri “Enigma e Valdanosit” Studiuesi i njohur nga Ulqini, prof. dr. Ruzhdi Ushaku, vjen për lexuesin me një botim të ri, “Enigma e Valdanosit”, një përpjekje për të ndriçuar shumë mistere dhe enigma që lidhen me këtë lokalitet dhe toponim. Autori tregon se vetë emri Valdanos e ka […]