Articles Posted in the " Ansasmbli " Category

  • “Skenderbeu jep kushtrimin nga Kalaja e Ulqinit” (foto)

    Ansasmbli Kombëtar i  Këngëve dhe Valleve ‘’Shota’’ nga Kosova nderoi qytetitn e Ulqinit me prezencen dhe shfaqjen madhështore në Ditën e Flamurit në qytetit tone. Shfaqja ‘’KUMT’’ e dhënë nga Ansambli ‘’Shota’’ u përcoll me interesim të madh nga një numër shumë i madh të pranishmeve që atë natë paten fatin që të mund të […]