Articles Posted in the " anija liburna " Category

  • Fillon ndërtimi i anijes Liburna në Ulqin

    Nga Skender Berisha Moti lajm më të mirë nga Ulqini nuk morëm, më në fund. Liburna do të hap velat, në Ulqin, nga ulqinakët. Pas qindra vitësh. Të gjithë miqtë e mi e njohin pasionin tim për anijet, barkat dhe mjetet lundruese. Më shumë se dhjetë vjet, e ëndërroj ndërtimin e anijës së famshme, Liburna, […]