Articles Posted in the " ana e malit " Category


  • Diga në Zenelaj në gjendje alarmante

    Siç mund të shihet dhe nga fotot, Diga në Zenelaj ndodhet në gjendje të shkatërruar.  Nga inxhinjerët e kontaktuar mësojmë se Digat janë lloj specifik i strukturave tërthore, dhe janë të projektuara për ta mbajtur ujin dhe zvogëluar erozionin, mësohet nga banorët e zonës, trasnmeton Ulqini Online. Thënë më thjeshtë, muajve të vjeshtës, kur edhe […]
  • Ana e Malit së shpejti me park publik

    Atë që nuk arriti  ta bëjë ndër vite pushtetari, po e bën familja Hajdari    Gjekë Gjonaj Jemi dëshmitarë se  në qytetin e Ulqinit  ka hapësira të vogla publike të gjelbëruara, kurse nëpër lagje e  zona rurale pothuaj s’ka fare. E themi me keqardhje se shumica e hapësirave publike në territorin e kësaj  komunë janë lënë […]