Articles Posted in the " amra dushku " Category

  • Amra Dushku më e mira në Podgoricë

    Të shtunën me datë 08.10.2016 në Podgoric u mbajtë turneu ndërkombëtar në sportin olimpik të Taekwondo-së, “Montenegro Trophy 2016”. Klubi iTaekwondo Ulcinj – Ulqini u paraqitë me 15 garues në këtë aktivitet sportivë në të dy diciplinat atë të formave dhe dyluftim. Ekipin e Ulqinit e udhëhoqi trajneri Allmedin Suka ndërsa kryetrajneri Fikret Dushku kishte […]