Articles Posted in the " albin kurti " Category

  • Mehmeti: ME FITOREN E ALBIN KURTIT ERDHI DITA

    Shkruan: Esat Mehmeti Zgjedhjet në Kosovë dhe fitorja e Albin Kurtit dëshmuan si një histori suksesi. Kosova hapi një faqe të re në rrugëtimin e saj si shtet demokratik. Populli i Kosovës i dëshmoi botës se është një shtet demoktarik, që dinë dhe duan të udhëheqin me shtetin. Më 6 tetor, në Kosovë u mbajten  […]