Articles Posted in the " Adrian Ulaj " Category

  • Nga festimet e Ditës së Flamurit Shqiptar në SHBA

    SHBA : Dita e Flamurit Shqiptar 2018 Nga Beqir SINA – Stamford – Connecticut 106 Vjetori i Shpalljes se Pavaresise se Shqiperise dhe ceremonia e ngritjes së Flamurit të Bashkësisë Shqiptare të Stamford-it   STAMFORD CT : Komuniteti shqiptaro-amerikan në Stamford me një aktivitetet festiv, ka shënuar Ditën e Flamurit 106 Vjetorin e Shpalljes së […]