Articles Posted in the " adem demaqi " Category

  • ADEM DEMAÇI – LUFTËTAR I PAEPUR I LIRISË!

    Nga Qani Osmani Më 26 korrik të vitit 2018,  pushoi së rrahuri zemra e madhe e njeriut i cili ishte simbol i çështjes kombëtare dhe i shqiptarizmit. Adem Demaçi u shkri si qiriu, por drita e tij do të shkëlqejë përjetësisht në botën shqiptare, ndërsa emri i tij do të vazhdoj t’i frymëzojë brezat që […]


  • Keqardhje e thellë nga shqiptarët e Amerikës për vdekjen e Adem Demaçit

    Nga Beqir SINA – New York Shprehje ngushëllimi dhe keqardhje të thellë janë reagimet e para të shqiptarëve të Amerikës, në rrjetet sociale pas marrjes së lajmit për vdekjen e Adem Demaçit Deputetët e Kosovës mbajtën një minutë heshtje në shenjë respekti. Adem Demaçi, ishte një mik i madh i disa liderve, e veprimtarve, të […]