Articles Posted in the " 1979 " Category

  • Ekspozitë me fotografi në 40 vjetorin e tërmetit të vitit 1979

    Me rastin e 40 vjetorit të termetit të vitit 1979, Kuvendi i Komunës së Ulqinit do të organizojë në një mbledhje të rastit më datën 15.04.2019 në ora 19:00 në Hotelin „Mediteran“, në mënyrë që të kujtojmë këtë ngjarje dhe viktimat e rëna, thuhet në njoftimin e kryetarit të Kuvendit të Ulqinit, z. Ilir Çapuni. […]