Articles Posted in the " ] " Category

  • ”Njeriu i fjalës i cili vulosi Besëlidhjen e Malësisë”

    Nua  Vuksan Junçaj ( 1914-2002) – Njeriu i fjalës i cili vulosi Besëlidhjen e Malësisë   Nga Gjekë Gjonaj Një ndër personalitet e tilla, i cili  gjithherë ka   vepruar në shërbim të familjes dhe të kombit, deri në frymën e fundit, është  edhe burri i nderuar i Hotit (  Malësisë së Mbishkodrës), Nua Vuksan Junçaj, i […]