te-mbrojme-pyllin-e-pishave-1Ditën e dilen shoqëria civile organizoi një aktivitet të titulluar “Te mbrojme Pyllin e pishave” me theks të veçantë që të pastrohet sa është e mundur në zonën më të bukur të qytetit të Ulqinit.

Dita e bukur dhe me diell ka bërë që numri i aktivistëve në këtë aksion të jetë për tu vlerësuar.
”Rreth 70 aktivistë kanë marë pjesë në këtë aktivitet! Të kënaqur me pjesëmarrjen dhe me punën e kryer!”, kështu shprehet njëri ndër nismëtaret e këtij aktiviteti Xhemal Peroviqi.

Më poshtë mund të shikoni disa fotografi dhe një video nga aktiviteti.

https://www.youtube.com/watch?v=Npj_3iMkiC0&feature=youtu.be

By admini