Kërkojnë 3,5 hektarë tokë të Rivierës së Ulqinit

Plazhi-madhLideri i DEMOS-it Miodrag Lekiq dhe disa kushërinj të tij kanë kërkuar nga Gjygji i Kotorit të anulojë kontratën rreth shitjes së hotelit në Ulqin ”Grand Lido” dhe aprtmaneve ”Lido”, me të cilin toka e nënës së tij në mënyrë të paligjshme është shitur kompanisë nga Budva ”Capital estate” para një dekade, shkruan Vijesti.

Lekiqët kërkojnë që të ju kthehen 35 000 metra katror në Plazhin e madh duke e akuzuar shtetin që të gjithë këtë e ka bërë me qellim të shtijes në menyrë të paligjshme të pasurisë së ”Rivierës së Ulqinit” ku ka qenë pronar kryesor edhe pse e ka ditur që nëna e tij paraprakisht ka dorëzuar kërkesen për kthimin e pasurisë.