Shi-ne-ulqinPasdrekja e ditës së marte ka sjellë reshje të mëdha të shiut në qytetin e Ulqinit. Në disa rrugë të qytetit ka qenë e pamundur ecja në këmbë dhe shumë e vështirë edhe me automjete.
Shiu në Ulqin vazhdon që të bie akoma.

By admini