Sot në Mal të Zi janë regjsitruar 584 raste të reja të infektuar me koronavisurs dhe janë shënuar edhe 8 raste vdekjeje.

Sa i përket situatës në Ulqin sot janë regjistruar 34 raste të reja me koronavirus duke çuar numrin i rasteve aktiv në komunën tonë është 180 veta.

Numri i infektimeve të ditës së sodit paraqet rekord për këtë vit pas një periudhe relativisht të qetë dhe stabile në qytetin.

By admini