Reshjet e dendura të shiut kanë krijuar probleme në  zonën e Anës së Malit dhe të Krajës. Rruga Katërkollë – Ostros , në pjesën afër fshatit Rashtishë të Poshtme,  prej dje pasdite përsëri është e pakalueshme për automjete. Shoferët për të shkuar apo zbritur nga Kraja në Ulqin apo Tivar shfrytëzojnë rrugët anësore lokale.  Ky segment rrugor i cili  lidh  Krajën me  Ulqin  dhe Tivar,  është  dëmtuar nga   shembjet e  dheut dhe gurëve. Rrëshqitjet  janë pasojë e të reshurave  të vazhdueshme të shiut. 

Nga kryetari i Bashkësisë Lokale të Ostrosit, Beqir Berjashi  mësuam  se për  këtë situatë   ka njoftuar autoritetet vendore, që të marrin masa të menjëhershme  për  zhbllokimin e rrugës. Sipas fjalëve të Berjashit,  ky segment i rrugës  është shtruar  para pak ditësh me tampon, por shembjet e reja e kanë dëmtuar shumë dhe kërkon normalizim  të menjëhershëm të situatës,  në mënyrë që   qytetarët e Krajës  të mund të qarkullojnë lirshëm me automjetet e veta  në Ulqin dhe Tivar. ( Gj. Gjonaj)

By admini