Në një vendvotim në Rozahjë një votues votoi me ndihmën e ndihmësit të vet. Siç shkruan, cdt Mali Zi, ndihmësi plotësoi fletëvotimin në vend të votuesit dhe për këtë komisioni në atë vendvotim atë fletëvotimi e shpalli të pavlefshëm, shkruan Ulqini Online.

Prandaj bëhet thirrje për kujdes të shtuar të votuesve në mënyrë që të mos digjen votat e tyre.

By admini