Kryetari i Ulqinit Loro Nrekiqi me bashkëpunëtorë vizituan vendpunimet në Kllezën dhe në Shën Gjergj ku këto ditë po punohet intensivisht në asfaltimin dhe meremetimin e rrugës.

Siç mësohet nga Komuna e Ulqinit, në fshatin Kllezën asfaltohet rruga me gjatësi 800 metra, ndërsa në Shëngjergj ajo ka gjatësi 1500 metra. Vlera e këtyre projekteve është 130,000 mijë euro dhe mjetet janë paraparë me buxhetin kapital të këtij viti, transmeton Ulqini Online.

Zyrtarët komunal u pritën nga banorët vendas të cilët shprehën falenderimet e tyre për angazhimin e komunës. Ndërkaq kryetari i komunës theksoi se komuna do të vazhdojë edhe në të ardhmen të realizojë projekte të këtij lloji dhe të jetë çdo herë më afër dhe në shërbim të qytetarëve.

By admini