Nga arkivi

Këshilli Qendror i Forcës së Re Demokratike miratoi listën zgjedhore për zgjedhjet e 30 gushtit.

Në mbledhjen e Këshillit Qendror të Forcës së Re Demokratike të mbajtur më 4 gusht 2020 u miratua njëzëri lista e deputetëvë për zgjedhjet parlamentare të 30 gushtit. Në Listën shqiptare Genc Nimanbegu – Nikë Gjeloshaj, Forca e Re Demokratike kandidon listën me 34 emra të cilës i paraprinë deputeti i deri tanishëm Genc Nimanbegu. Në listë vijonë emrat e Afërdita Pelingut, Faik Nikës, Ilir Çapunit, Ardijan Mavriqit, Flutra Husiq, Xhevdet Seferi, Arben Llunjit e Armend Millës, mësohet nga një kumtesë për media e Forcës së Re Demokratike, trasnmeton Ulqini Online.

Kjo listë do i bashkangjitet listës së koalicionit të madh shqiptar të cilin përveç Forcës së Re Demokratike e përbëjne Alternativa Shqiptare, Lidhja Demokratike Shqiptare, Unioni i Tuzit dhe Lëvizja Perspektiva.

Lista në tërësi

1. Genci Nimanbegu

2. Afërdita Pelingu

3. Faik Nika

4. Ilir Çapuni

5. Ardijan Mavriq

6. Flutra Husiq

7. Xhevdet Seferi

8. Arben Llunji

9. Armend Milla

10. Shpëtim Maraj

11. Elvir Zeçeviq

12. Mirjeta Gjoni

13. Arbin Çapriq

14. Mehmed Mila

15. Nazmir Sula

16. Adriana Hoxha

17. Ardit Ceka

18. Anto Gazivoda

19. Senad Kollari

20. Veneranda Gjonaj

21. Valdet Axhemoviq

22. Irfan Murati

23. Minir Karamanaga 

24. Lirije Mollabeqiri

25. Visar Doda

26. Leart Gorana

27. Blerta Kurtoviq

28. Besart Çobaj

29. Vildana Llazorja

30. Granit Ujkashi

31. Valbona Resulbegoviq

32. Rinita Osmani

33. Abdullah Nimanbegoviq

34.Asllan Llunji

By admini