Sot dorzuam listen zgjedhore “Shqiptarët e bashkuar për Guci “ (LDSH, UDSH, ASH ). Listën e unitetit e shpresës për shqiptaret në Guci. Bashkimi i faktorit politik shqiptar ishte më se i domosdoshëm, sinergjia pa dyshim se do refletohet pozitivisht, kështu shkruan në një post të tij i pari i kësaj liste z. Bujar Hasangjekaj, transmeton Ulqini Online.

Kjo ishte edhe kerkese e kahmotshme dhe e drejtë e votuesit shqiptar, dhe ne reflektuam ne raport me këtë kërkesë. Përfaqësimi i denjët dhe meritor i shqiptareve bëhet vetëm permes partive nacionele shqiptare dhe në asnjë menyrë tjetër.
Suksese dhe na priftë e mbara, përfundon shkrimin e tij z. Hasangjekaj.

Zgjedhjet lokale në Guci mbahen në të njëjtën ditë me ato parlamentare, me 30 gusht të këtij viti.

Kandidatët për këshilltarë në Kuvendin Komunal të Gucisë
“SHQIPTARËT BASHKË PËR GUCI” janë në listën e mëposhtme

 1. Bujar Hasangjekaj- Ekonomist i diplomuar
 2. Fadil Ulaj- Profesor
 3. Asdren Çelaj- Master i Filozofisë
 4. Fjollë Balidemaj- Master i Infermierisë
 5. Dardan Qosaj- Ekonomist i diplomuar
 6. Edon Balidemaj- Dip. Studime të Sigurisë
 7. Ali Kukaj- Ndërmarrës
 8. Havaja Prëlvukaj- Juriste e diplomuar
 9. Shaban Prëlvukaj- Msc Administrim Biznesi
 10. Jeta Hasangjekaj- Politikologe e diplomuar
 11. Memë Balidemaj- Dip. Studime të Sigurisë
 12. Arbër Vukaj- Ekonomist i diplomuar
 13. Esad Kukaj- Puntor
 14. Armend Kukaj- Student
 15. Jeton Gjonbalaj- Shkenca Kompjuterike
 16. Shkresa Hasangjekaj- Profesoreshë
 17. Lirim Goçaj- Pedagog
 18. Dea Gjonbalaj- Studente
 19. Luan Balidemaj- Mr. Mësim Klasor
 20. Ahmet Gjonbalaj- Historian i diplomuar
 21. Arbenita Vukaj- Prof. Mësim Klasor
 22. Uran Gjonbalaj- Puntor
 23. Avni Dedushaj- Jurist i diplomuar
 24. Kelmend Ahmetaj- Ndërmarrës
 25. Musë Goçaj- Ekonomist i diplomuar
 26. Laura Kukaj- Studente
 27. Metush Kukaj- Ndërmarrës
 28. Myftar Balidemaj- Puntor
 29. Gresa K. Dedushaj- Studente
 30. Naim Gjonbalaj- Inxh. Ndërtimtari

By admini