Në Ulqin sot u hapen baret, restoranet, plazhet (video)

Në Mal të Zi, të premten u bë hapja e bareve, restoranteve, hoteleve, qendrave tregtare, plazheve dhe transporti publik në kuadër të fazës së tretë të lehtësimit të masave ndaj pandemisë së koronavirusit.

Në një video kronikë nga VOA mund të shikohen atmosfera në qytetin e Ulqinit në ditën e parë pas fillimit të kthimit në normalitet.

Në Mal të Zi situata drejt normalizimit

👉Në Mal të Zi, të premten u bë hapja e bareve, restoranteve, hoteleve, qendrave tregtare, plazheve dhe transporti publik në kuadër të fazës së tretë të lehtësimit të masave ndaj pandemisë së koronavirusit

Posted by VOA – Zëri i Amerikës on Friday, May 15, 2020