Qeveria vendosi, karantina në Zogaj të Ulqinit dhe Danillovgrad

Ish objekti i ushtrisë në Zogaj të Ulqinit

Qeveria e Malit të Zi me proprozim të Ministrisë së shendetsisë ka marrë vendimin që ish objekti i RESPA në Danillovgrad dhe ish hapsirat e ushtrisë në Zogaj të Ulqinit janë hapsirat për karantinë.

Karantina është një masë e kontrollit shëndetsor dhe kufizon lëvizjen e njerëzve të shëndetshëm.

Pra, në këto hapsira nuk do të strehohen njerëz të infektuar!, kështu shkruhet në një post në twiter të qeveisë së Malit të Zi, transmeton Ulqini Online.

Kohë më parë për këtë propozim ka pas kundërshtime të subjekteve politike por edhe vet qytetarëve të zonës.