Maturantët e shkollës së mesme nga Ulqini organizuan aksion vullnetar të dhurimit të gjakut (foto)

Maturantet-e-ulqinit-japin-gjak

Foto: Analitika

Maturantët  e  shkollës së mesme të përzier “Vëllazërim Bashkim” nga Ulqini organizuan sot  një aksion   të dhënies vullnetare të gjakut, njofton Enri i Transfuzionit të Gjakut i Malit të Zi.

Ky është aksioni i parë në këtë shkollë, dhe se në këtë aksion kanë marrë pjesë rreth se 20 nxënësa, transmeton analiktika.

Enti për  transfuzionin e gjakut të Malit të Zi falenderon udhëheqësinë dhe nxënësit e shkollës për këtë organizimin dhe bënë thirrje edhe për shkollat e tjera që në mënyrë të ngjashme të kontribojnë në promovimin e dhurimit vullnetar të gjakut në mesin e të rinjve.