PUNTORËT E SHKOLLËS FILLORE NË OSTROS NDIHMOJNË ME 1000 EURO TË PREKURIT NGA TERMETEI NË SHQIPËRI

Nga Ali Gjeçbritaj

Kolektivi i shkollës fillore “Gjergj Kastrioti – Skënderbeu” në Ostros, për të prekurit nga termeti katasrofal që goditi Shqipërinë grumbulloi 1000 euro ndihmë financiare. Të gjithë anëtarët e kolektivit, mësimdhënës e punëtorë të tjerë ndanë për këtë qëllim, secili sipas mundësisë, mjete finaciare, nga të ardhurate përsonale individuale.

Grumbullimi i ndihmave për bashkëkombasit tanë në Shqipëri siç mësohet, ka nisur sot edhe nga struktura dhe shoqata tjera që veprojnë në Krajë, saktësisht në Bashkësinë Vendore Ostros.

Më këtë rast Kolektivi i shkollës shpreh ngushllimet më të thella për familjet e viktimave dhe deshirat e sinqerta për sherimin e shpejtë të të lëndarve, si dhe dhimbjën për ata që humben shtëpit e banimit dhe banesat e tyre në këtë fatkeqësi natyrore.