Sport ekstrem në Ulqin: 40 motorista nga rajoni tregojnë aftësitë e tyre në Pazhin e madh

Në Plazhin e madh të Ulqinit gjatë ditëve të vikendit ishin mysafir rreth 40 motorista nga Mali i Zi, Bosnja dhe rajoni të cilët defiluanr dhe treguan aftësitë e tyre në këtë sport ekstrem, transmeton Ulqini Online.

Siç mësohet nga njëri ndër organizatoret, z. Gjovani Shkrela, këto organizime ndikojnë në promovimin e Ulqinit dhe pasurimin e ofertës së qytetit tonë.