Art Ujkashi kampion i turneut nderkombetar në Tivar

Karatesiti i Klubit ”Albulena” nga Ulqini Art Ujkashi u shpall kampion i turneut nderkombetar ,,TROFEJ BARA 2019″ në lufta për kadeta në kategorinë -57 kg.

Ne kategorine e Artit ka pasur 15 garues nga Kroacia, Bosnja, Kosova, Shqiperia dhe Mali i Zi, mësohet nga ky klub, trasnmeton Ulqini Online.

Ndersa para ti rezultat te shkelqyer kane pasur edhe pionieret e KK ”ALBULENA”. Medalje te arte kane fituar Ksenija Knezheviq, Arlinda Gjeloshi dhe Tamara Gjakonoviq ne kata ekipore.

Ne Kata individuale gjithashtu medalje te artë Ksenija Knezheviq, medalje te argjente kane fituar Qazim Gjeloshi dhe Anabela Dragojeviq ndërsa medalje te bronztë kanë fituar Tamara Gjakonoviq dhe Arlinda Gjeloshi.