Starton on-line platforma për donacione GO FUNDME për KF Otrant Olympic

Në kuadër të fushët për mledhjen e mjeteve për KF Otrant Olympic është hapur platforma on-line GO FUND ME për donacione. Administrator i platformës është ish fudbollisti i Klubit Allmir Koka i cili jeton dhe punon ne SHBA. I bëjmë ftesë të gjithë qytetarëve, në veçanti atyre në diasporë të japim kontribut për mbijetimin e Klubit, mësohet nga Komuna e Ulqinit, transmeton Ulqini Online .

Mjetet mund të pagohen në linkun https://www.gofundme.com/f/support-our-team-otrant-olympic