Kryeministri Markoviq viziton Ulqinin, me udhëheqësit komunal dhe të subjekteve politike në Valdanos

Me një foto nga një pike vrojtimi në Valdanos, kryeministri i Malit të Zi Dushko Markoviq, në një shkrim të tij në rrjetet sociale, tregon për vizitën e tij të ditës së shtune në Ulqin

‘’Sot isha në Ulqin dhe u takova me udhëheqës të komunës dhe drejtues politikë të qytetit.

Diskutuam për valorizimin e potencialeve të Ulqinit, të cilat janë një hapësirë unike në bregdetin e Malit të Zi’’, ky është shkrimi i tij për këtë vizitë në Ulqin.