Revista shkencore -kulturore “Univers” prezantohet në Ulqin

Njoftim per promovimin e Univers ne Ulqin

Instituti Shqiptar i Mendimit dhe i Qytetërimit Islam – Tiranë në bashkëpunim me Shoqatën e Artistëve dhe Intelektualëve “Art Club” prezantojnë Revistën shkencore-kulturore “Univers” në Ulqin.

Prezantimi do të bëhet ditën e mërkurë, më 25 shtator 2019, ora 19.00, në Galerinë e Qendrës së Kulturës – Ulqin.