Ulqin: I këndonin UÇK-së, dëbohen nga Mali i Zi

Plazhi vogël

Pesë të rinj nga Kosova para një nate në Ranë të Ulqinit kënduan dhe brohoritnin UÇK, duke prishur qetësinë publike dhe për këtë ata u dëbuan sot nga Mali i Zi, kështu shkruan e përditshmja malazeze Vijesti.

Siç mëson kjo gazetë, të rinjëve nga Kosova i’u ndalua hyrja në Mal të Zi gjatë gjashtë muajëve të ardhshme, transmeton Ulqini Online.

Sipa të njëjtave burime, të rinjtë janë dënuar edhe me nga 300€.