Asfaltohen 480m rrugë në Rashtishë

Asfaltohet rruga në Rashtishë

Ne Rashtishë u lëshua në funksion rruga me gjatësi 480 metra, një projekt që ka kushtuar 27 mijë euro, mjete këto që u siguruan nga Ministria e ZHvillimit Rural dhe bujqesisë dhe Komuna e Ulqinit, mësohet nga Komuna e Ulqinit, trasnmeton Ulqini Online.

Asfaltimi i rrugës është një kërkesë e kahmotme e banorëve të Rashtishës të cilët dhe e përshëndetën realizimin e projektit. Në ceremoninë e rastit ishin të pranishëm përfaqesues te strukturave udheheqese komunale.