Të premten ndalohet trafiku në Ranë, lexoni detajet

Rana, Ulqin

Më datën 16.08.2019 (e premte) nga ora 19:00 ndalet trafiku në Ranë.

Për shkak të përgatitjeve rreth organizimit të Panairit të Produkteve Vendore “ FAIR FEST ULQIN 2019”, Rana do të jenë të mbyllur për trafik nga ora 19:00, mësohet nga Komuna e Ulqinit, trasnmeton Ulqini Online.

I lusim qytetarët dhe turistët për mirëkuptim!