”Nuk është Côte d‘Azur… është afërshkodra, është Ulqini”

”Nuk është Côte d‘Azur… është afërshkodra, është Ulqini”, me këto fjalë i përshkruan disa pamje impozante nga Ulqini gazetari dhe publicisti i mirënjohur shqiptar në Zvicër, Enver Robelli.

Shijoni pamjet.