Hapen dyert per ndërtimin e kino sallës në Ulqin dhe Katerkollë

Ilustrim

Ne mbledhjem e fundit te Kuvendit komunal të Ulqinit u aprovua amandamenti i keshilltareve te URA-së, Omer Bajraktari dhe Ilir Harasani, me implementimin e te cilit obligohet pushteti lokal qe mjetet nga shitja e tokës së komunës do të investohen në Kino sallen e re ne qender te qytetit dhe ne Ane te Malit, kështu thuhet në një postim të këtij subjekti në rrjetet sociale, trasnmeton Ulqini Online.

Këtë amandament e perkrahen 10 këshilltarë, 3 ishin kunder dhe 6 të përmbajtur.

Nga ky sujket falenderojme te gjithe këshilltarët që e përkrahen amandamentin me te cilin mundesuam qe Ulqini se shpejti te ketë objekte te reja kulturore