Vdiq ish trajneri i Otrantit

wikipedia

Në moshën 50 vjeçare në Kinë vdiq ish trajneri i klubit futbollistik Otrant nga Ulqini Millovan Minja Preleviq.

Preleviq nga muaji janar i këtij viti ishte trajner i klubit kinez Hangzha.

Përveç trajner i Otrantit ai ka qene trajner edhe i klubeve të njohura malazeze se Buduqnost, Petrovac, Kom dhe Mlladost.

Preleviq ka qenë i njohur si profesionist i vertetë për çka dëshmojnë edhe sukseset në karierën e tij.