“SHËNDETËSIA NË KRAJË“ përurohet në Ostros

Shoqata e Artistëve dhe Intelektualëve “Art Club” ka botuar këto ditë librin “SHËNDETËSIA NË KRAJË“ – Fillimet dhe zhvillimi” të autores Ganimete Hoxha.

Përurimi i librit do të bëhet të premten, më 2 gusht 2019, ora 20.00, në Shtëpinë e Kulturës – Ostros.