Në Malësi “RIKTHEHET LOGU I TËRGAJËS”

        Të nderuar qytetar të Malësis,

pas 20 vjet ndërprerje dhe heshtje të Logut të Tërgajës, vendit ku shumëvite me rrallë,ditën e Zojës së Grudës – 15 gushtit, bashkohej populli i Malësis për tu freskuar dhe argëtuar pran Lumit Cem,por edhe për tu njoftuar me njani tjetrin e nuk ishin të rralla rastet e njohjes së të rinjëve që më vonë kaluan në lidhje martesore duke krijuar kështu edhe familje ,rikthehet përsëri.

Për këtë arsye JU njoftojmë se mne angazhimin e vëllaznisë Berishaj ,prej këtij viti do të vazhdoi Logu i Tërgajës , me çrast Shoqata kulturo artistike  “KOHA” nga Dinosha do të shfaq programin e vet muzikor me prezencën dhe marrje pjesëedhe të Shoqatave të tjera nga Malësia,Kosova dhe Shqypëria ,kurse mysafir special i kësaj dite do të jetë këngëtari i mirënjohur shqiptar nga Kosova z. ILIR SHAQIRI

Ju mirëpresim !

Organizatorët vllazëria Berishaj dhe Shoqata Koha