“Një shqiptar në CIA” përurohet në Ulqin

Këshilli Kombëtar i Shqiptarëve në Mal të Zi dhe Kuvendi Komunal i Ulqinit, organizojnë përurimin e librit “Një shqiptar në CIA” të autorit Bashmir Xhemaj.

Përurimi do të organizohet më 28 korrik 2019 në ora 20:00, në Pallatin Venezia – Ulqin.